Laat uw meubels en huis stofferen door dé stoffeerderij uit Zierikzee en omgeving: Blakenburg, passie voor wonen. Wij leveren al meer dan 15 jaar maatwerk en kunnen uw wensen tot in de detail uitvoeren.

content-binnen-meubels

content-binnen-binnenstoffering
content-binnen-campers

Meubels

Heeft een bepaald meubelstuk emotionele waarde voor u? Is de stof kapot of staat de kleur u niet aan? Laat uw meubels weer opnieuw tot leven komen door Blakenburg, passie voor wonen. Samen met u zoeken we een nieuwe stof uit, en knappen het meubelstuk weer helemaal voor u op. Via onderstaande link kunt u foto’s bekijken van meubels die tot leven zijn gekomen.

 

Binnenstoffering

Naast het stofferen van meubels kunt u bij ons ook terecht voor tapijt, vinyl of pvc vloeren. Maar ook voor binnenzonwering zoals gordijnen, rol/vouwgordijnen, jaloezieën, plissé, duettes of duorolgordijnen. In onze showroom staan we graag met advies voor u klaar. Via ondersaande link kunt u een gedeelte van ons assortiment bekijken.

 

Campers en caravans

Heeft u een camper en/of een caravan die u graag overnieuw van binnen wilt laten stofferen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hier hebben we kennis en ervaring in. We komen graag bij u langs voor advies op maat. U kunt bij ons langs komen in de showroom om onze producten en stoffen te bekijken. Wij geven vrijblijvend advies en offertes.